Ons verhaal

Welkom bij Iedereen Smullen, hét magazine voor het hele gezin. Voor je vriend/vriendin, man/vrouw, voor je kinderen, opa/oma of de buurvrouw. Kortom, voor iedereen die graag lekker en gezond wil eten. Zonder gedoe. Wie wil dat nou niet?

Het kookboek voor het hele gezin

Geen tijd om te eten

We zijn drukker dan druk. Hebben allemaal een fulltime baan. We maken tijd vrij voor vrienden, sporten, shoppen etc. Maar zelf een gezond maaltijd koken schiet er helaas bij veel gezinnen steeds vaker bij in. Het moet maar even snel tussendoor. We weten waar we het over hebben, want met een gezin met kinderen en allebei een fulltime baan, is het ook bij ons druk. En toch lukt het ons met een paar kleine trucs om iedere avond samen te koken en eten.

Wij onderstrepen het belang van eten met het hele gezin. Ook doordeweeks als iedereen druk is met werk, vrienden, hobby’s en sporten.

Iedereen Smullen

Met Iedereen Smullen kan iedereen weer zelf koken. We nemen de grootste stress voor je weg door kant-en-klare weekmenu’s voor je te bedenken waar jij, je partner en eventuele kids lekker van kunnen smullen. Voor het hele gezin dus. Zelfs de allerkleinsten kunnen (met een paar kleine aanpassingen) met de pot mee eten.

Ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes

Wij maken een menu met ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes. Jij hoeft alleen maar de ingrediënten in huis te halen. Die haal je bij je favo supermarkt, of op de markt. Wat jij wil! We maken gebruik van simpele, gangbare en niet te veel ingrediënten, waardoor de recepten voor iedereen goed te maken zijn. Naast de kant- en klare weekmenu’s bieden we in onze e-books handige serveertips, variaties, tips & weetjes. Het is lekker, leuk, leerzaam en je hoeft nooit meer te stressen. Lekker smullen dus!

Over de bedenkers & makers

Iedereen Smullen is opgericht door Guus en Brenda, beide werkzaam in marketing & communicatie. Brenda is daarnaast gediplomeerd voedingsdeskundige. Samen hebben ze een baby. Dan kom je wel eens een handje te kort, maar desondanks lukt het om iedere dag samen te eten en de dag door te nemen. Lekker en gezond eten is een gedeelde passie. Maar dan wel zonder poespas. Zelf koken en lekker eten hoeft niet moeilijk te zijn.

Iedereen Smullen