Kaneelpannenkoeken zonder ei en met banaan

Deze pannenkoeken zijn helemaal vrij van eieren en zuivel. Handig voor kindjes en ouders die zuivel minder goed of niet verdragen. Lekker met banaan en noten- of chocopasta. Ze zijn voedzaam en lekker makkelijk en snel te maken. Ik maak ze zelf altijd met banaan en chocopasta, mijn guilty pleasure. Notenpasta is verantwoorder en net zo lekker…

Wat heb je nodig?

Voor 2 volwassen porties

  • 150 gr smeltmeel (geen bloem)
  • 2 bananen
  • 325 ml amandelmelk
  • 1/2 tl kaneel
  • 2 tl baking soda
  • notenpasta of chocopasta
  • kokosolie om in te bakken

Hoe maak je de pannenkoeken?

Doe alle droge ingrediënten in een kom. Voeg nu de melk toe en meng goed. Er mogen geen klontjes meer in zitten.

Verhit een beetje kokosolie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak nu pannenkoek voor pannenkoek lichtbruin en gaar.

Smeer op elke pannenkoek een laagje noten- of chocopasta en leg er een paar plakjes banaan op. Rol op. Herhaal met de andere pannenkoeken. Verdeel over de borden. Versier eventueel met een beetje kokosrasp en ahornsiroop. Snijd in stukjes en eet smakelijk!

pannenkoeken

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *